LRC Bournemouth and Poole College is complete! The refurbishment is now open, with pupils and staff moved in the library has become a hub of activity within the college.

The concept scheme for the refurbishment design was to create zoning of the different curriculum areas within the library. These clusters are represented using different materials, colours and textures. The scheme raises the ceiling incorporating a double height area wrapped in american white oak and four coloured perimeter seating pods.  The scheme also includes the provision of new project rooms, an IT suite and a further specialist library area. The refurbishment works include a new frameless glass entrance screen, new furniture, zoned floor finishes, and a new lighting scheme.

The photographs below reveal the finished refurbishment.

Library_02

Library_05 Library_15 Library_19 Library_22 Library_24