Anthony’s Avenue

Alterations + Extension

Poole, Dorset

Proposed extension and remodel of an existing house in Poole.

The aim of the design is to improve the quality of the house, creating a comfortable and contemporary living environment with minimal impact on the surrounding context. The proposal achieves this by developing a form that responds to the form and orientation of the existing buildings and site layout, accompanied by a palette of high quality materials, which reference their surroundings and the existing greenery. The design creates a modern garden room space which opens the existing house onto the pool and lower garden.

modern house extension with patio garden extended area rendering
family home extension form concept render

Similar Works

To view more projects similar to Anthony's Avenue, please click on the links below.