Fitness First Headquarters

Renovations + Alterations 

Poole, Dorset

Footprint Architects have developed a concept design for the entrance and corporate wing of Fitness First headquarters in Poole.
The brief was to create a high end office facility consistent with the Fitness First global brand. The concept developed was the creation of a shared zone for the headquarters and the gym by the integration of a dual entrance.
The large triple height atrium space with a welcoming staircase and a ‘living’ wall make up the new entrance. This space is the converging point of all different uses of the building and therefore the start point for every user.   Throughout the interior the offices and work spaces have been developed considering work zones, break out space, views through and around the building, links to the gym and the identity of the Fitness First brand.