Quarry Road

Loft Conversion + Rear Extension

Wimborne, Dorset

Designed to make the most of the stunning long distance views over Bournemouth this tired 1960’s bungalow in Colehill has been transformed into a contemporary family home. Replacing an underused conservatory with a new rear extension creates a light and airy family kitchen diner that links the inside spaces to the terrace and garden area. This link to the garden is captured from the moment you enter the dwelling, visible from the new double height entrance hall with its stunning bespoke oak and glass staircase, this  leads up to the first floor accommodation which includes a master bedroom with ensuite two further bedrooms and a family bathroom. The project was completed in May 2017.

Testimonial

‘From our first meeting with Footprint it was immediately apparent that they understood exactly what we were trying to achieve. The ultimate success of the project is to a great extent due to Footprint’s excellent design work – both on the building and the interior. We are absolutely delighted with the finished house which is vastly better than anything we had imagined at the start of the project. The Footprint team were also a joy to work with.’ – Client

Similar Works

To view more projects similar to Quarry Road, please click on the links below.