Western Road

Refurbishment + Alterations

Poole, Dorset

Footprint Architects were called to re-design a private house in Poole.

The design responded appropriately to the surrounding context, and ensured that the changes did not adversely impact on existing surroundings.

Creating a flexible living space that is thermally efficient and takes advantage of the site views. The porch and glazed link replacement has been upgraded to improve its quality and the buildings thermal efficiency.

traditional house with modern glass link
glass skylight link between traditional house buildings
glass balustrade with timber handrail
house entrance lobby with timber stair
modern house entrance design with timber stair detailing
traditional house with modern living room design
bathroom with slate tiling and glass shower container
traditional house with modern link render
traditional house with glazed link garden render

Similar Works

To view more projects similar to Western Road, please click on the links below.