Salterns Point

Internal Refurbishment

Poole, Dorset

Footprint Architects were employed to redesign the entrance for Salterns Point, an exclusive apartment block located within Salterns Marina, Poole. The project included the internal refurbishment of the lobby, main staircase and communal flat entrance areas, set over five levels. The recessed strip lighting elegantly guides you around whilst the high-quality frameless glass door and brushed steel & timber staircase provides a contemporary feel. Salterns Point was completed in the summer of 2016.

modern entrance lobby of salterns point in poole with vertical timber strips on wooden staircase and modern designer lighting
entrance lobby with long strip of lighting in ceiling and wall and large glass doors in an apartment at salterns point, poole
feature lighting design in ceiling and wall that is a guide towards the lift in a modern apartment lobby in salterns point
computer sketch of the layout of the refurbished entrance lobby of the apartments in salterns point in poole

Similar Works

To view more projects similar to Salterns Point, please click on the links below.